Transport a Logistika v Brně - Vítek, Miloslav
53. Medzinárodný strojárenský veľtrh organizovaný spolu so 6. ročníkom medzinárodného veľtrhu Transport a Logistika v dňoch 3.-7. októbra 2011 v Brne. Aktuálne novinky a trendy na veľtrhu. Manipulačná a skladová technika. Dopravné, logistické služby a telematika. Baliace linky. Technologické zariadenia používané v obalovej technike. Pneumatické a iné priemyselné manipulátory, roboty, dopravníky.