Leading multicultural work groups. A challenge for students in a diverse environment - Kodydek, Georg
Všeobecné predpoklady kultúrnych rozdielov v rámci oblasti vedenia v multinárodných pracovných skupinách. Táto štúdia bola uskutočnená na viedenskej univerzite (Vienna University of Economics and Business) v experimentálnej triede. Implicitné teórie o vedení. Metodológia, výsledky. Závery, limity, budúce smerovanie.