Pluráliá tantum v ekonomickej nemčine v porovnaní so slovenčinou - Maier, Tomas, 1965-
Pluráliá tantum v odbornej ekonomickej nemčine v konfrontácii so slovenčinou. Vzájomné súvislosti medzi pluráliami tantum v oboch jazykoch a ich praktické využitie vo výučbe nemeckého jazyka pre špecifické účely.