Spoločenská zodpovednosť podnikov v období svetovej finančnej a hospodárskej krízy - Majdúchová, Helena, 1963-
Koncept spoločenskej zodpovednosti. Charakteristické znaky spoločenskej zodpovednosti. Vzťah spoločenskej zodpovednosti (Corporate social responsibility - CSR) a svetovej krízy. Meranie a hodnotenie CSR. Návrh na vytvorenie systémových podmienok na posilnenie pozície CSR v Slovenskej republike.