Konštrukcia spotovej výnosovej krivky na slovenskom dlhopisovom trhu - Mikloš, Miroslav, 1975-
Rôzne metódy, techniky a modely ako z cien kupónových dlhopisov odvodiť výnosy dlhopisov s nulovým kupónom. Metóda bootstrappingu.