Hospodárska kríza ako fenomén ovplyvňujúci cestovný ruch - Cvengroš, Peter
Vývoj hospodárskej krízy vo svete. Cestovný ruch v čase hospodárskej krízy. Tvorba zisku a dostatočné krytie nákladov na poprednom mieste. Dopyt určuje ponuku. Zníženie záujmu o určité produkty v cestovnom ruchu. Vplyv krízy na slovenský cestovný ruch.