Vplyv automobilového priemyslu na regionálny a hospodársky rozvoj ekonomiky Slovenska - Kordoš, Marcel
Analýza rozvoja automobilového priemyslu v rámci priamych zahraničných investícií v štruktúre priemyselných odvetví SR. Určenie možnosti rozvoja jednotlivých regiónov v rámci postupného odstraňovania regionálnych disparít. Charakteristika vplyvu rozvoja regiónov na celkový rozvoj ekonomiky štátu v rámci zvyšovania jej konkurencieschopnosti v globálnom prostredí svetovej ekonomiky.