Podpora rodinných podnikov ako súčasti MSP v SR - Krošláková, Monika, 1975-
Podpora rodinných podnikov ako súčasti MSP v slovenskom podnikateľskom prostredí. Agentúra Actoris System - poradenská a konzultačná činnosť. Štátna podpora malého a stredného podnikania. Národná agentúra pre rozvoj MSP. Zhodnotenie stavu podpory rodinného podnikania na Slovensku. Dopad vstupu Slovenska do Európskej únie na rodinných podnikateľov.