Meranie kvality v zdravotníctve - Klepáková, Adela
Integrácia existujúcich znalostí o meraní kvality v zdravotníctve a poukázanie na dôležitosť stanovenia metrík ako nástroja na určovanie rebríčkov kvality v zdravotníctve. Čiastočné výsledky autorkinho prieskumu, ktorý skúmal spokojnosť s kvalitou poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Návrhy, ktoré by mohli prispieť k zlepšeniu informovanosti ľudí o kvalite v zdravotníctve.