Zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov a rozvoj kompetencií ako kľúčový prvok v riadení organizácie založenej na vedomostiach - Šušňáková, Viktória
Kvalifikovaná pracovná sila - základný znak úspešných firiem. Podnikové vzdelávanie - vymedzenie základných pojmov, druhy podnikového vzdelávania. Proces vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Hodnotenie vzdelávania zamestnancov, modely hodnotenia vzdelávania.