Vyradenie dlhodobého majetku v dôsledku predaja - Šabíková, Ingrid
Pri vyraďovaní dlhodobého majetku v dôsledku predaja je potrebné zohľadniť účtovné, ako aj daňové hľadisko v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov.