Dosahy inflácie na hodnotenie efektívnosti investičného projektu - Markovič, Peter, 1974-
Vplyv inflácie na cash flow. Dosahy inflácie na investičný projekt. Spôsoby, ako premietnuť túto "chorobu" ekonomiky do procesu investičného rozhodovania. Praktický príklad.