Letná univerzita - Kita, Pavol
Tretí ročník letnej univerzity, ktorú už tradične v júli organizuje Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s francúzskou vzdelávacou inštitúciou Institute Européene z Nice a Francúzskym veľvyslanectvom.