Small and medium enterprises in Malta - Tekelová, Zuzana, 1987-
Malé a stredné podniky sú hnacou silou ekonomík Európskej únie. Poskytujú stabilitu, vytvárajú pracovné miesta a podporujú regionálny vývoj. Malé a stredné podniky na Malte.