Local currencies and regionalisation - Tóth, Balázs István
Lokálna mena a regionálny ekonomický vývoj, výhody a nevýhody. Niektoré problémy lokálnej meny a problém geografického obmedzenia. Príklady z Európy, USA, Kanady, niektorých krajín Latinskej Ameriky, Číny, Austrálie, Indonézie.