Identifikácia, meranie a rozvíjanie vybraných komunikačných a manažérskych spôsobilostí - Bašistová, Alena
Autorky zisťujú, či vznikol rozdiel na začiatku a na konci testovania študentov 1. ročníka druhého stupňa vysokoškolského štúdia na PHF EU v Bratislave a Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity v Prešove, po cielenom pôsobení na cieľovú skupinu, prostredníctvom vopred vybraných metód, ktoré mali posilniť a rozvinúť konkrétne komunikačné a manažérske spôsobilosti na základe požiadaviek formulovaných praxou. Tiež sú zisťované rozdiely v úrovni manažérskych a komunikačných spôsobilostí u spomínaných študentov.