Jazyková príprava na univerzitách vo vedomostnej spoločnosti - Igazová, Mária
Vedomostná ekonomika a potreba jazykového vzdelávania. Dôležitosť ovládania cudzieho jazyka v profesii. Opodstatnenosť komunikácie vo vyučovaní cuzdích jazykov.