Sociálno-ekonomický pohľad na vymedzenie pojmu verejný záujem - Koišová, Eva
Definovanie pojmov verený sektor a verejný záujem je stále predmetom diskusií odbornej verejnosti. Ich kreovanie sa mení s meniacimi sa podmienkami a potrebami spoločnosti. Definovanie pojmu verejný sektor a verejný záujem zo sociálno-ekonomického aspektu.