Zdroje znečistenia podzemných vôd SR - Patschová, Anna
RSV a smernica 2006/118/ES o ochrane podzemných vôd pred znečistením a zhoršením kvality ustanovuje pre všetky členské štáty povinnosť chrániť podzemné vody v útvaroch podzemných vôd používaných na odber pitnej vody tak, aby sa predišlo zhoršeniu ich kvality. Bodové zdroje znečistenia. Hodnotenie rizika pre podzemné vody.