Príspevky poskytované zamestnancom - Minárová, Eva
Zamestnancom sú okrem mzdy za prácu poskytované aj rôzne príspevky, ktorými zamestnávateľ sleduje mimomzdovú stimuláciu a motiváciu. Zo strany zamestnávateľov existujú rôzne systémy a prístupy k poskytovaniu týchto príspevkov.