Monitorovanie zamestnancov a ochrana súkromia - Šukalová, Viera
Nástup informačných technológií, monitorovanie zamestnancov a ochrana súkromia. Oprávnené a neoprávnené zásahy do súkromia. Zamestnávateľ je povinný upozorniť, že priestor je monitorovaný kamerovým systémom.