Zverejňovanie údajov v rámci spoločensky zodpovedného správania sa firiem - Fabian, Peter
Poskytovanie pravdivých informácií, ako indikátor zodpovedného správania podniku v rámci spoločenskej zodpovednosti podnikov. Finančné a nefinančné ukazovatele zisťované z účtovníctva podniku. Údaje poskytnuté spoločnosťou prostredníctvom účtovnej závierky. Užitočnosť účtovných informácií.