Postoj slobodných povolaní k spoločensky zodpovednému podnikaniu - Foltínová, Alžbeta
Spoločensky zodpovedné podnikanie slobodných povolaní a korekné vzťahy medzi príslušným slobodným povolaním a ostatnými zúčastnenými (klienti, kolegovia, štátne úrady, verejná správa). Charakteristika slobodných povolaní, ekonomický faktor a etika v slobodnom povolaní.