Spoločenská zodpovednosť spoločností ako nosná koncepcia súčaného rozvoja podnikania v Rusku - Kovalev, Andrej
Záujmy ruských podnikateľských subjektov o otázky sociálnej zodpovednosti podnikania v Rusku. Skúsenosti využívania koncepcie corporate social responsibility (CSR) ruskými podnikateľskými subjektmi.