Izraelský Mr. Success: Elad Hadar - Pavlík, Ladislav
S Eladom Hadarom v rozhovore o marketingovej stratégii a internete v marketingu. Ako nastaviť a zladiť marketingové aktivity. Integrácia offline a online stratégie do synergy marketingu.