Súdne spory s poisťovňami nie sú zriedkavé - Škriniar, Pavel, 1979-
Súdny spor nespokojného klienta s poisťovňou nemusí byť pre neho vopred prehratý. Prax ukazuje, že sa môže skončiť aj víťazstvom klienta. Všetko záleží na tom, či sú jeho sťažnosti oprávnené a či si nechá poradiť od odborníka. Rozhovor s advokátkou Janou Martinkovou zo spoločnosti Advocatus Martinková.