Mobis Slovakia, s. r. o.: Efektívne spojenie slovenskej a kórejskej kultúry - Buc, Daniel
Spoločnosť Hyundai Mobis založená v roku 1977 pod názvom Hyundai Precision Industry. O spoločnosti a jej plánoch v rozhovore s prezidentom Mobis-u, pánom Lee Young Jinom.