Keď demokraciu nahradia technokrati - Pressburg, Adrian Peter
Situácia v Taliansku, ktoré ohrozované krachom verejných financií, zostáva v akejsi nútenej správe - volených politikov nahrádzajú finanční odborníci, demokraciu technokracia. Dlhová dráma Európy. Neviditeľná ruka trhu hýbe ekonomickým dianím sveta, a tým i eurozóny.