Lízingy - nový prístup - Vašeková, Miroslava, 1978-
IASB (International accounting standards board) a FASB (Financial accounting standards board) sa sústreďujú na proces zlepšenia a zjednotenia pravidiel v súvislosti s účtovným výkazníctvom. Pracujú aj na novom projekte Lízingy, výsledkom ktorého by mal byť nový štandard upravujúci oblasť lízingových transakcií. Hlavným cieľom projektu je vytvoriť nový jednotný prístup k účtovnému zobrazeniu lízingov. Predpokladný termín vydania nového štandardu je rok 2012.