Komparácia hospodárskeho a sociálneho rozvoja v Slovenskej republike v porovnaní s Európskou úniou (EÚ27 a EÚ16) a s Českou republikou - Kováč, Viliam
Otázy hospodárskeho a sociálneho rozvoja v Európskej únii. Komparácia vybraných základných makroekonomických ukazovateľov v EÚ27, EÚ16 (15) a v Českej republike so Slovenskou republikou poukazuje na vývoj od roku 2004, t. j. od vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie.