Skladiskový záložný list a pripravovaná novela zákona o účtovníctve - Lepieš, Matej, 1986-
Základné informácie týkajúce sa skladiskových záložných listov a zmien, ktoré prinesie pripravovaná novela zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.