Finančná kríza a jej vplyv na vývoj v oblasti účtovníctva a audítorstva - Mokošová, Daša, 1979-
Od okamihu identifikovania dôsledkov globálnej finančnej krízy veľa organizácií, ako aj vlády, národné banky sa snažia eliminovať jej vplyv a prijať opatrenia, ktoré pomôžu vyhnúť sa podobnej situácii v budúcnosti. Aj účtovnícke a audítorské organizácie prijali a upravili mnohé ustanovenia, ktoré mohli byť spojené so vznikom finančnej krízy.