Determinanty dopytu po produktoch monopolu - Grisáková, Nora, 1978-
Determinanty dopytu po kultúrnych predstaveniach. Analýza determinantov dopytu po kinopredstavení rodinného filmu, ktorý bol uvádzaný v kinách počas 12 týždňov od novembra 2010 do februára 2011. Dĺžka konania predstavenia. Cena vstupenky. Návštevnosť predstavení. Vplyv víkendov a zľavnených dní. Korelácia počtu divákov a vybraných faktorov dopytu.