Vybrané aspekty a problémy obchodu v procese globalizácie - Kissová, Jana, 1979-
Postavenie obchodu v procese globalizácie. Podmienky rozvoja obchodu v Európskej únii. Liberalizácia a regulácia v obchode. Trhová dominancia. Internacionalizácia. Diverzifikácia a šopecializácia obchodných činností a podnikov. Vývoj obchodu v Slovenskej republike a jeho zmeny vplyvom vstupu medzinárodných obchodných reťazcov. Problematika legislatívy nástupom obchodných reťazcov v Slovenskej republike.