<The> Stock Markets and Real Economic Activity New Evidence from CEE - Lyócsa, Štefan, 1982-
Ukazovatele hospodárskej aktivity a činnosti búrz cenných papierov štyroch európskych krajín: Poľska, Českej republiky, Maďarska a Slovenska. ECM model. Literatúra, popis dát, metodológia. Empirické výsledky.