Riadenie rizík finančnej kontroly a jeho zdokonaľovanie v záujme efektívneho hospodárenia s verejnými financiami - Oláh, Michal
Skvalitňovanie riadenia rizík finančnej kontroly a opatrenia pre jeho zdokonalenie, aby sa stalo aktívnejším nástrojom efektívneho hospodárenia s verejnými financiami. Nástroj dosahovania cieľov za účelom zvýšenia finančného riadenia a jeho kontroly.