Aplikácia matematicko - štatistických metód v hodnotení výkonnosti daňových úradov - Orihel, Michal
Hodnotenie efektívnosti daňových úradov pomocou ekonomicko-matematických metód založených na matematickom programovaní. Metodologický nástroj merania zvyšovania efektívnosti daňových úradov vo verejnom a štátnom sektore pomocou analýzy dátových obalov (DEA – Data Envelopment Analysis), ktorá sa odporúča pre odhad indikátorov efektívnosti.