Mikroekonomická analýza na báze účtovných údajov - Pekár, Juraj, 1972-
Modelovanie ponuky podniku. Stanovenie jednotlivých koeficientov nákladovej funkcie pre mikroekonomické modely. Zostrojenie nákladovej funkcie a funkcie tržby pomocou stanovených nákladových koeficientov. Model zisku podniku.