Finančná analýza ako zázemie pre konkurencieschopnosť samosprávy - Štangová, Nora
Vývoj verejného sektora a nové požiadavky na oblasť výkonov, poskytovanie služieb, a konkurencieschopnosť. Finančná analýza, ktorá informuje o hospodárení municipality a celkovej finančnej situácii. Informačné zdroje ako konkurenčná výhoda.