Vybrané projekty cezhraničnej spolupráce Slovenskej republiky a Rakúska - Švecová, Silvia
Program cezhraničnej spolupráce Slovenskej republiky a Rakúska v programovom období rokov 2007-2013. Regionálna spolupráca v rôznych oblastiach dopravy, budovania infraštruktúry, vzdelávania a kultúry. Projekt cezhraničnej spolupráce od jeho prípravy až po konkrétnu realizáciu.