Vplyv hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenska - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Teoretické vymedzenie krízy. Dopad finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku Slovenska. Ukazovatele ekonomického vývoja SR (2008-2011). Vplyv krízy na trh práce. Stav verejných financií. Prehľad kríz od roku 1618 do roku 1998.