Vplyv svetovej hospodárskej krízy a jej vplyv na trh práce v SR - Martincová, Marta, 1955-
Nezamestnanosť ako jedna z hlavných makroekonomických problémov v Slovenskej republike. Pretrvávajúce problémy a vysoký podiel dlhodobo nezamestnaných. Efektívnejšie využitie aktívnej politiky trhu práce. Opatrenia prijaté na zmiernenie dôsledkov krízy.