Vývoj a zmeny čistých peňažných príjmov, výdavkov a spotreby domácností SR v spojitosti s finančnou a hospodárskou krízou - Psárska, Marianna
Vďaka kríze dochádza k vyhrocovaniu nezamestnanosti, poklesu nárastu príjmov, čo znamená dočasný zvrat v procese príjmovej konvergencie aj v rámci SR, ale aj vo vzťahu k EÚ. V podstate dochádza ešte k zväčšovaniu rozdielov. Prognózy na rok 2011.