Zamestnanosť a sociálne zabezpečenie v boji proti chudobe - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Existencia trhov práce, ktoré dobre fungujú a podmienky vhodné k vytváraniu podnikov na miestnej úrovni. Zvýšenie možností zamestnania chudobných. Opatrenia, ktoré sa v týchto oblastiach vzájomne posilňujú a napomáhajú k nastoleniu rastu v prospech chudobných.