Niektoré aspekty finančného vylúčenia mladých ľudí v SR - Bratková, Nina
Príspevok sa venuje vybraným otázkam finančnej exklúzie. V úvodnej časti približuje túto problematiku prostredníctvom charakteristík a prístupov Európskej komisie. Následne sa príspevok venuje sociálnym a finančným podmienkam v súvislosti s dostupnosťou finančných služieb pre mladých ľudí podľa krajov. V poslednej časti sú uvedené výsledky dotazníkového prieskumu k finančnej exklúzii mladých ľudí z Bratislavského kraja.