Trust and Trustworthiness as a Behavioural Social Norm - Gazda, Vladimír
Výsledky investičnej hry o dôvere - prieskum sa uskutočnil medzi univerzitnými študentmi Slovenska. Dôvera v sociologickej literatúre. Bergova hra dôvery. Dizajn experimentu. Analýza prvého kola. Dôveryhodnosť v slovenskom experimente. Analýza výsledkov všetkých kôl. Modely pre dôveryhodnosť.