Srovnání dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice a Slovenské republice - Pavelka, Tomáš
Vývoj domáceho hrubého produktu a miery nezamestnanosti v Českej a Slovenskej republike. Výskyt dlhodobej nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v Českej a Slovenskej republiky.