Ansätze zur Konzeption eines Informationsmanagements für die Unternehmensführung - Beug, Benjamin
Význam informácií pre správne fungovanie manažmentu podniku. Riadenie informácií, informačný manažment. Metódy získavania a spracovávania informácií.