ITIL - Information Technology Infrastructure Library - Bodiš, Miloš
ITIL je množina publikácií popisujúcich model najlepších praktík (best practices) pre správu IT služieb založený na procesnom riadení. Jedným z hlavných prínosov existencie tejto knižnice je v tom, že všetky tieto skúsenosti z praxe zhrňuje do jedného uceleného a konzistentného celku.