Využitie sociálnych sietí v podnikovej praxi - Boroviková, Veronika
Charakteristika a typy sociálnych sietí. Sociálny web a vplyv na biznis. Súčasné problémy sociálneho webu. Použitie sociálnych siete pre podnikové ciele. Využitie geolokačných sietí v marketingu.